Retourneren


Uw product of pakket retour sturen.

Herroepingsrecht: Na uw aankoop heeft u het recht om, binnen een termijn van 14 dagen, zonder opgave van reden, de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde buiten de vervoerder om, de bestelde goederen in fysiek bezit krijgt. 

Het is belangrijk dat u altijd éérst contact met ons op neemt per e-mail voordat u (een) product(en) retour stuurt! U voegt het, reeds ingevulde, retourformulier toe als bijlage van de e-mail. U krijgt zeer spoedig van ons antwoord met de gegevens voor de retourzending. Zodra u contact met ons heeft opgenomen heeft u 14 dagen de tijd om uw product(en) retour te sturen.

Het factuurbedrag, en de eventuele verzendkosten, zullen wij binnen de gestelde termijn van 14 dagen na aanmelding van uw retourzending terug storten. Let op! De product(en) dienen eerst door ons te zijn ontvangen!


Regels omtrent de retourzending

De door ons geleverde goederen zitten, waar mogelijk, nog in de originele verpakking. Gebruik het product niet op een manier dat het gebruikerssporen achterlaat of hygiëne problemen geeft. U bent vrij om te kiezen met welke vervoerder u de goederen verstuurd, de kosten voor de retourzending komen voor uw eigen rekening. De retourzending is stevig en volledig verpakt. Bij schade en/of zoekraken tijdens de retourzending zijn wij niet verantwoordelijk. 


Download het retourformulier

Retouradres
Schoens Safety & Services
Ooievaarstraat 38
1781 VR Den Helder


De verzendkosten van de retourzending.

Wij betalen u de verzendkosten van de retourzending terug wanneer onderstaande punten van toepassing is op de bestelling:

  • u heeft goederen ontvangen welke u niet besteld heeft.
  • u heeft goederen besteld welke defect, of buiten de houdbaarheidsdatum, zijn en heeft dit gemeld binnen de zichttermijn.
  • u heeft goederen besteld op basis van onjuiste productinformatie op onze website.

U betaald zelf de verzendkosten van de retourzending wanneer onderstaande punten van toepassing zijn:

  • u meldt een defect buiten de zichttermijn.
  • u bent niet tevreden over de bestelde goederen.
  • u heeft per ongeluk het verkeerde product besteld.

Het bedrag van de retourzending is afhankelijk van het formaat en gewicht van de zending. Het basisbedrag voor retourneren van een pakket via PostNL bedraagt €6,95. Indien u als consument gebruikt maakt van uw herroepingsrecht komen ten hoogste de kosten van retour zenden voor eigen rekening. Wij raden u aan een retourzending verzekerd te verzenden met track-and-trace code. Mocht uw zending tijdens het verzendproces kwijt raken zijn wij niet aansprakelijk!


Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen via onze contact pagina. U draagt zelf de kosten voor de retourzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.