Cart:

0 item(s) - € 0,00
Uw winkelwagen is leeg.

0

Welkom in onze webwinkel.

Schuimblusser PRYMAXX

Schuimblusser Prymaxx © Spray – 600ml Universeel


Een handzame “spray” schuimblusser met een groot gebruiksgemak!

Snel paraat – De schuimblusser is klein van formaat en, met behulp van de ophangbeugel, hangt dus daar waar hij het meeste nodig is. (keukenkastje, werkbank, bedrijfsauto, vakantiehuis, etc)
Eenvoudig in gebruik
– U gebruikt de Prymaxx spraybrandblusser net als elke andere spuitbus, dop er af en u kunt de brand al aanvallen. Zonder training kan een ieder deze blusser gebruiken!
Goedkoop - De Prymaxx schuimblusser is 5 jaar keuringsvrij en door de relatief lage prijs van aanschaf heeft u een klasse blusser paraat staan.
Werking
– In de universele brandblusser van PRYMAXX wordt gebruik gemaakt van een “high performance” schuim. Een oplossing in water van een zogenaamd Waterig Filmvormend Schuim. AFFF (Aqeous Film Forming Foam) Bij het blussen met deze schuimblusser wordt, d.m.v. de spray kop, een grote hoeveelheid schuim geproduceerd. Door de straal te richten op de brand creëert u een blussend effect door het onttrekken van warmte en verstikking. U onderbreekt de keten van de branddriehoek. De blustijd van de schuimblusser is ongeveer 26 seconden, genoeg om uw beginnende brand aan te vallen!
Milieu
– de inhoud van de sprayschuimblusser is 99,5% biologisch afbreekbaar en niet schadelijk voor mens en dier. Het schuim is gemakkelijk op te ruimen en u heeft nagenoeg geen nevenschade door het gebruik van deze schuimblusser.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

© 2007 - 2015 Schoens Safety & Services. All Rights Reserved.