Cart:

0 item(s) - € 0,00
Uw winkelwagen is leeg.

0

Welkom in onze webwinkel.

Schoens-Safety.nl heeft verschillende betaal mogelijkheden.

U kunt in bij het invullen van uw bestelling kiezen uit:

Vooruitbetaling per Bank : u ontvangt in de bevestigings email onze bankgegevens. Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Schoens-Safety.nl. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank.Wij wachten met verzending tot uw betaling is bijgeschreven. Houdt rekening met 1-3 werkdagen overboektijd.
 
Betaling met IDEAL: u kunt direct met uw eigen bankpas betalen met onze beveiligde betaalprovider Mollie. Zij staan garant voor een veilige afhandeling van de online betaling. Deze betalingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. Volg de instructies op het scherm. Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. De betaling is direct bij onze bank zodat verzending meestal snel kan plaatsvinden. iDEAL is bij Schoens-Safety.nl volledig gratis.
.
Betaling onder rembours: u betaald aan de bezorger van POSTNL het gehele bedrag. Omdat de kosten van  POSTNL hiervan hoger zijn betaald u een toeslag (€ 7,95 incl BTW) voor deze methode. De kosten worden aan uw bestelling toegevoegd nadat u bij het afronden van uw bestelling voor 'Rembours' heeft gekozen. Rembours bestelling worden niet op zaterdag bezorgd.
 
PayPal: Met PayPal kunt u geld overmaken naar iedereen met een e-mailadres. PayPal  werkt naadloos samen met uw betaalrekening en Creditcard. Voor PayPal betalingen worden geen kosten gerekend. Meer info over PayPal.
 
© 2007 - 2015 Schoens Safety & Services. All Rights Reserved.