Betaalwijze


Tijdens de bestelprocedure kunt u zelf kiezen uit één van onderstaande veilig betaalmethodes:

 


IDeal_Schoens-Safety.nl

IDeal: Veilig betalen via uw vertrouwde bankomgeving.  U kunt direct met uw eigen bankpas betalen via onze beveiligde betaalprovider Mollie. Zij staan garant voor een veilige afhandeling van de online betaling. De betalingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. Volg de instructies op het scherm. Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. De betaling geschiedt direct bij onze bank zodat verzending meestal snel kan plaatsvinden. iDEAL is bij Schoens-Safety.nl volledig gratis.

 


 

Paypal

PayPal: Bij Schoens-Safety.nl kunt u betalen via PayPal. Op deze manier kunt u geld overmaken naar iedereen met een e-mailadres. PayPal werkt naadloos samen met uw bankrekening en creditcard. Voor PayPal betalingen rekenen wij geen kosten. Meer info over PayPal vindt u hier.


 

 

 Pay: Apple Pay is nieuw in Nederland. Op onze webwinkel kunt u gebruik maken van deze manier van betalen. Klik op het Apple logo en volg de instructies op uw telefoon. 


 

Creditcard_Schoens-Safety.nl

Creditcard: Uw betaalgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Wij zorgen, samen met de creditcardorganisatie, voor een correcte afhandeling. Mogelijk vraagt uw creditcardorganisatie om de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online creditcard betalingen. De betaling wordt pas afgeschreven wanneer het artikelen geleverd is. Wanneer uw bestelling uit meerdere artikelen bestaat die op verschillende data verzonden worden dan kan het wezen dat de creditcard per levering wordt belast. 


 


 

Bankoverschrijving_Schoens-Safety.nl

Overschrijving: Heeft u geen bankrekening die geschikt is om te betalen met IDeal of PayPal dan kunt u de betaling doen via een overschrijving. U kunt dan het totaal bedrag van de factuur overmaken naar Schoens Safety & Services onder vermelding van het betreffende factuur- / ordernummer. Wij verwerken de bestelling zodra wij de betaling hebben mogen ontvangen. Onze rekening informatie is:

Schoens Safety & Services (www.schoens-safety.nl)
IBAN: NL94 KNAB 0741344866
BIC: KNABNL2H

Een vooruitbetaling is vaak niet de snelste manier van betalen. houd rekening met een overboekingstijd van één tot drie werkdagen. Zodra wij uw betalinghebben ontvangen sturen wij u een ontvangstbevestiging per e-mail. De bestelde artikelen versturen we vaak nog dezelfde dag.